Over mij

Evelien_Fotografie

Hoi! Ik ben Evelien Veeningen

Welkom op mijn website!

Om je meer over mij te vertellen neem ik je mee naar een heel aantal jaren geleden. Ik had een leuke baan, mooi gezin en voor het oog had ik alles wat ik mij maar kon wensen. Ik had een druk leven, stil staan was er echt niet bij. Ik deed alles wat er op mijn pad kwam, want ik vind ook echt alles leuk 🙂 Maar langzaamaan voelde het alsof ik elke keer hetzelfde rondje liep. Heel druk zijn, veel van waarde zijn voor anderen, maar toch een leeg gevoel van binnen. Onzeker zijn, doe ik het wel goed, ben ik eigenlijk wel goed genoeg? Mijn hoofd was altijd ‘aan’, het was nooit stil of rustig in mijn hoofd. Ik moest ook altijd wel iets.. eigenlijk was ik ook heel moe.. maar dat gaf ik pas toe als ik echt niet anders meer kon. ’t frustreerde mij dat het niet lukte om alles te doen wat ik wilde, dat er nog zoveel meer was wat ik kon doen..

Heel lang begreep ik niet waarom ik niet 100 ballen in de lucht kon houden, waarom ik toch zo ontzettend moe was steeds. En vooral ook waarom anderen het schijnbaar wel kunnen. Ook zag ik vaak heel goed wat er te doen was in mijn werk, waar anderen geen idee hadden van waar ik het overhad. Ik voelde mij leeg, alles wat deed gaf bij mijzelf geen voldoening. Het was niet goed genoeg.

Toen ik voor de tweede keer in een burn-out belandde wist ik dat de knop om moest. Ik kon echt niet zo doorgaan.. Maar hoe dan..?
Ik besefte (met hulp) dat ik waardering en erkenning zocht voor wie ik ben en wat ik doe, bij de ander. Zelf vond ik wat ik deed nooit goed genoeg. Ik was constant bezig met de ander, wat die nodig had, hoe ik kon helpen.. Maar daarmee was ik niet bij mijzelf. Toen ik dit onder ogen zag en doorvoelde wist ik dat de sleutel om het anders te doen in mijzelf zat en zit.

Ik leerde met vallen en opstaan hoe het anders kan en mag. Wie ik ben, wat ik mag brengen in de wereld en daarop mogen vertrouwen en echt voelen: ik ben goed genoeg! Stilzitten kon ik echt niet, nog geen 2 minuten.. voelen was ook echt moeilijk.. maar ik heb het kunnen leren, het anders kunnen doen. En dat alles .. is wonderlijk! Ik gun jou ook de stap naar jezelf, om te zijn wie jij bent, zodat jij vanuit de kracht van jezelf mag stralen!

Lieve groet,

Evelien

Mag ik je een duwtje geven?

Stuur mij een berichtje, dan maken we een belafspraak