Christelijke Webinar ‘Heb jij je naaste lief ALS jezelf?’

Gratis online webinar:

  • Wil jij je energie beter verdelen, zodat je op elke moment kan doen wat jij wilt doen?
  • Wil jij de dingen doen die jij wilt doen en niet omdat de ander dit nodig heeft of je denkt dat je niet anders kan? En dit doen zonder schuldgevoel?
  • Wil jij ook jezelf goed genoeg vinden? Trots zijn, vertrouwen hebben in jezelf en rust ervaren dag in dag uit?
  • En bovenal dit alles door te leven dicht bij God? En te doen wat Hij van je vraagt?

 

Doe mee met de gratis webinar op 21 april om 19.30 uur.
Meld je aan via het contactformulier, mail of telefoon.

 

Ik wens je voor nu een mooie dag toe!

Groet,
Evelien Veeningen

Hoe het werkt:

Na je aanmelding ontvang je een aantal dagen voor de workshop een link naar de webinar. De online workshop duurt ongeveer 1 uur en kan je gewoon vanaf elke plek bijwonen. Jij ziet mij, en ik zie jou niet. We kunnen wel met elkaar chatten. Je kunt dus op elk moment je vragen stellen en ik zal ze gelijk beantwoorden. Als je er niet bij kunt zijn, dan kan je de workshop ook gewoon terugkijken wanneer het je uitkomt.

Meld je aan via het contactformulier:

    Ik begeleid je stap voor stap door het proces, waardoor het als vanzelf gaat voelen. Je hoeft niet ineens megawijzigingen te doen. Je gaat kleine stapjes zetten, wat samen een hele grote stap wordt. Doordat je een langere periode met mij optrekt, kan ik je door alle lastige onderdelen heen loodsen. Gedrag veranderen kost tijd, daarom maak ik ruimte voor je over een langere periode, zodat jij echt duurzame stappen kan zetten.

    Mag ik je een duwtje geven?

    Stuur mij een berichtje, dan maken we een belafspraak